Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sürekli Laf Sokan Çocuk :D

YazarMesaj
devilaga
co-administrator
co-administrator
devilaga

Sürekli Laf Sokan Çocuk :D Empty
MesajKonu: Sürekli Laf Sokan Çocuk :D   Sürekli Laf Sokan Çocuk :D I_icon_minitimePtsi Ara. 01, 2008 6:54 pm

asıl fıkra 1. fıkradır. tek fıkra paylaşmak yasak die 4 taneyide koyu verdim ilk fıkrayı okumanız yeterlidir

Sürekli Laf sokan Bir çocuk varmış. Her ne denilse laf sokarmış. Okula Giderken Serviste Herkese Laf sokuyomuş. serviş şöförü sinirlenmiş servise almamış çocuğu. Taksiye bindirmiş Çocuğu Taksiciyede sıkı sıkı tembih etmiş Ne derse Desin Konuşma Sakın, sürekli Laf sokuyo Demiş. Takside Çocuk Başlamış konuşmaya. Benim annem Doktor Babam Mühendis Olsa Ben Mühendis olurdum Babam Doktor Annem Mühendis olsa Ben Doktor Olurdum. Annem muhasebeci olsa babamda komiser olsa ben komiser olurdum demiş. Taksicide Dayanamamış Annen Oros....u olsa Babanda Pezev....k olsa sen ne olurdun die sormuş Çocukta Taksici olurdum demiş

SİNYAL

Temel arabası ile Taksim Meydanında dönüp duruyordu. Aynı trafikçinin önünden beşinci defa geçerken, polis de merak etti ve Temel'i durdurup sordu: - Bir yeri mi arıyorsunuz? Niye meydanın etrafında dönüp duruyorsunuz? Temel: - Sol sinyal takıldı da..

SIKINTI

Temel İngiltere'ye gitmişti. Arkadaşları Temel'e: - "İngilizce bilmezdin İngiltere'de çok sıkıntı çektin mi?" demişler. Temel: - "Hayır, sıkıntıyı asıl İnciluzlar çekti..."

__________________________________________________ __

İLK TECRÜBE

Temel ilk cinsel tecrübesini 50 yaşında yaşamış. Tabii heyecana dayanamayıp Hakkın rahmetine kavuşmuş. Yüzündeki gülümseme 3 günde geçebilmiş. Tabutu kapatmaları da 3 hafta sürmüş.

__________________________________________________ __

DOKTOR'A VERİYOR

Temel'in karısı Fadime köydeki doktor ile işi pişirmişler. Bu durum köydeki herkesin dilinde, yalnız Temel bilmiyor. Kimse de korkudan Temel'e durumu açıklayamıyor. Köylü durumu Temel'e nasıl anlatırız diye kara kara düşünürken Tursun "merak etmeyun uşaklar ben Temel'e söylerum" demiş... Akşam kahveye gitmiş. Temel bir köşede çayını içiyor... Tursun Temel'i görünce yüksek sesle sormuş: - "Ha Temel uşağum, senin Fadime ne zaman profesör oluyor?" Temel: - "Tursun benim karı okumayı yazmayı zor söker. Profesör olmak kim o kim?" - "Ne bileyim" der Tursun; "Köyde herkes Fadime doktora veriyor diyor da..."

emege saygı!!
http://fana-tik.forummum.com

Sürekli Laf Sokan Çocuk :D
1 sayfadaki 1 sayfası